hits

FREDAGSPARODI: Dagens antrekk

Heisann bloggen!  

I dag vil eg vise dere mitt favorittantrekk over alle antrekk. Det er praktisk og stilfullt. Viktig at fargene matcher, og ellers at antrekket varmer. Vi er ute stort sett året rundt, så for å unngå urinveisinfeksjon og hemoroider, må man være riktig antrukket.   

Innerst på kroppen, sånn utenom undertøy, har eg superundertøy. Det er fra jobben. Varmer godt, og anbefales på det høyeste. Ellers er det ullsokker fra Coop. Føler meg penere frisk enn med bare ankler.  

Buksa er fra millitærutsalget på Råholt, kjøpt for fire år siden, holder enda. Skal dere ha kvalitet, handler dere der. Genseren er fra Oss Mot Mobbing, Norges største antimobbeaksjon. Denne er drevet av noen betjente, og da blir det automatisk en hjertesak for oss. Meget god hettegenser, med kule motiv, og kult budskap.  

Ellers kan eg vel nevne skoa, bursdagsgave fra Doc i fjor tror eg. Skikkelige fjellsko som funker til det meste. Rundt halsen har eg "sauen" min. Et slags rundt skjerf som er skikkelig fluffy inni. Det fikk eg av noen amerikanske slektninger, for de mente eg var "the black sheep of the family". Det var vel et fint kompliment?  

Sigaretten er prince mild, pilsen er bud handla på harryhandel i Charlottenberg, og saueskinnet tilhører fotografen Hanne. Bakgrunnen er meg og Doc si vogn, og det dere ikke hører her er Johnny Cash i bakgrunnen. Og med det ønsker eg dere en fortreffelig aften 😊

Oss Mot Mobbing

Harryhandel i Charlottenberg 

Bloggen vår

#dagensantrekk #antrekk #pils #shopping #mote

2 kommentarer

Anneli Høiland

29.04.2017 kl.05:27

Som jeg skulle valgt det selv! Burde være mer en klassiker en mye annet ;) Tidløst...

Doc&Dask

29.04.2017 kl.09:57

Anneli Høiland: Hehe ja, eg mener praktisk er bedre enn pent i mange sammenhenger ??

Skriv en ny kommentar