LITT UHELDIG FØRSTE NATTA

Da er første døgn på tur overstått, men det gikk jo ikke helt knirkefritt. Det er jo alltid noe man gjerne ikke tenker på når man drar ut med ny vogn, selv om problemet her ikke var selve vogna. Kvelden i går gikk i allefall bare bra, vi var en liten gjeng som tok noen styrkedråper sammen. 

Her er det jo folk fra både Wild Hog Rebels og Forente Rednecks Norge, og alle går godt over ens. Det ble lystig lag, og vi fikk hamburgere til middag. Det ble jo selvsagt snakk om blogg også, vi er jo flere bloggere i denne gjengen. For ikke å snakke om Ole som har en skikkelig råsablågg, dere bør sjekke ut mrace.blogg.no. Og så har vi Lenica og Odd som tenker å starte blogg om ranchen sin, blir sikkert like råsa som både vår og Ole sin blogg tenker eg. Vi drakk selvsagt rosa dram fordi vi er bloggere, mens resten av gjengen drakk noe skvip med firfisler i. Video av det ligger på Doc og Dask på fb. 

Vel, tilbake til vårt lille problem da. Når vi skulle legge oss i går var det jo litt kjølig i vogna, men sveiseblind som Doc var, nekta han å innrømme at det var noe galt i nyvogna. Vi la oss fullt påkledd begge to, så han svetta vel ikke akkurat han heller. 

I dag tidlig våkna vi faktisk av vår egen frostrøyk, varmen hadde tatt helt kveld. Doc var overbevist om at vi var tom for gass, helt til eg fikk minna han på noe Rype sa for ei stund siden. Komposittflasker er ikke glad i kulde, dem kutter gjerne når det passerer 12 blå på stokken, her var det -25 i natt. Doc var kjapp i vendingen og fant en liten vifteovn som han satte inn i gassrommet. Etter ei stund kunne eg da endelig våge meg på ramma uten å fryse fast, og dagen i dag kunne endelig starte! 

Nå skal vi ned på isen og pilke litt i sola, og så kommer snart Anne og Rype, så det blir koselig.

Nye gardinene er forresten på plass, hva synes dere?

#camping #jomfrutur #gass #kulde #vinter #docogdask #norskerednecks #blogger #bloggtreff #venner #wildhogrebels #forenterednecks #knaus #gardiner #dram #rosa #redneck

6 kommentarer

Heidi.sundby

Kjempestilige gardiner🌞🐮ståldunker er best på vinteren 🖒kos dere videre ☺

Nydelig vart det 😍kos dere , og pass på så dere ikke får frostskaler

Helt supre gardiner =)) Så lenge de ikke knekker av hvis du tar på dem så er det enda litt varme ;-) Bare tuller, kjedelig å fryse - men det skjer vel ikke til natta igjen vil jeg tru.. En lærer så fort og brått når sånt "skjer" =)) Og.....shit pilkings fiske =))

Anne-Britt

Kuule gardiner. Jepp kompositt funker dårlig, her er de bytta ut med stål

Kule gardiner :) Ha en fin helg videre :)

Kjempe kule gardiner! :D Håper dere har hatt ei knall hælj!

Skriv en ny kommentar